ΝΕΑ
Τελετή Απονομής Βραβείων Made in Greece 2017
Καταχωρήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2017
Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), διοργανώτρια των βραβείων “Made in Greece 2017 Awards”, ανακοινώνει ότι η βράβευση των νικητών του θεσμού θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00, στην αίθουσα "Banquet" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) πρόκειται να αναδείξει και να επιβραβεύσει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Τα βραβεία διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του θεσμού, η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) θα απονείμει –εκτός συναγωνισμού– το τιμητικό βραβείο «ΔΙΟΛΚΟΣ» σε προσωπικότητα που με τις ενέργειες και τις δραστηριότητές της προώθησε και συνέβαλε καταλυτικά στο brand “Made in Greece” σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, φέτος στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, θεσπίζεται για πρώτη φορά ξεχωριστή κατηγορία “Βραβείου Βιοτεχνικής Αριστείας”, απευθυνόμενου σε αμιγώς βιοτεχνικές επιχειρήσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.madeingreeceawards.gr.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Insession Events
Βίκυ Νικολοπούλου
Event and Project Management Professional
Τηλ.: 6944 431459 - e-mail: vicky.nickolopoulou@insessionevents.com