ΝΕΑ
International Conference On Strategic Innovative Marketing And Tourism 2019
Καταχωρήθηκε στις 29 Μαΐου 2019
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει το 8ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2019 σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια από την Ευρώπη, την Αμερική και του Καναδά.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, στο Ξενοδοχείο Chandris, στις 17-20 Ιουλίου 2019 με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι βασισμένες στο συνδυασμό του μάρκετινγκ, της ψηφιακής επικοινωνίας και καινοτόμους τρόπους προσέγγισης στο πεδίο του τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες τόσο ως προσκεκλημένοι ομιλητές όσο και ως σύνεδροι για να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες. Το συνέδριο έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, ομιλίες από εξαίρετα παραδείγματα στο χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών, τα πρακτικά του οποίου δημοσιεύονται σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Springer, Elsevier). 
 
Το advisory board, η επιστημονική επιτροπή και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στα κορυφαία στο είδος τους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του συνεδρίου http://icsimat.com/